JUBILEUM HARMONIE LAURA 75 JAAR

Op 7 december 2022 a.s. bestaat Harmonie Laura alweer 75 jaar! Een mijlpaal in het bestaan van onze mooie vereniging. Dit speciale jubileumjaar zal dan ook in het teken staan van diverse bekende en bijzondere activiteiten.

We trappen het jubileumjaar af met een open repetitie op woensdag 7 december a.s. vanaf 19:30 uur in ons repetitielokaal D’r Sjtee Uul. Iedereen die het leuk lijkt om weer eens met ‘De Laura’ te repeteren, of gewoon wilt komen luisteren, is hierbij van harte uitgenodigd. Het is ook mogelijk om meerdere repetities bij te wonen in de aanloop naar ons wel bekende Nieuwjaarsconcert welke komend jaar gehouden zal worden op 8 januari 2023.
Heb je geen instrument, geef dat dan aan ons door zodat we een instrument voor je kunnen regelen. Wil je ons Nieuwjaarsconcert komen bezoeken, reserveer dan alvast een kaartje door een mailtje te sturen naar tickets@harmonielaura.com.

Voorts vinden er gedurende het jubileumjaar nog diverse activiteiten plaats:

  • Voorjaarsconcert i.s.m. een Clarinet Choir 15/16 april
  • Uitzwaaiconcert concertreis Bayern 13 mei
  • Zomer Festival Lauradorp met speciale artiesten 24/25 juni
  • Theresiaweekend met REUNIE thema-avond ‘Disco’ 24/25 september
  • Galaconcert met o.a. Jack Vinders in theater Kerkrade 28 oktober

Zoals je kunt lezen belooft het een bijzonder jaar te worden. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alles in goede banen te leiden vandaar dat nog niet alle details bekend zijn. Check regelmatig onze website.

Een ding is zeker: we willen er komend jaar een echt ouderwets feestjaar van maken.
Dit keer geen reünie-orkest, zoals bij de afgelopen twee jubileum edities, maar een REUNIE-feestavond. Het bekende en beruchte Theresiafeest zal wederom aan een thema gekoppeld worden en dit keer zal het thema ‘Disco’ zijn. Een avond vol met lekkere muziek en hopelijk met veel verklede discogangers. 

Maar het klapstuk van het jubileumjaar zal toch het galaconcert zijn in Theater Kerkrade. De invulling hiervan willen we nog even geheim houden, maar Jack Vinders hebben we al gecontracteerd. Schrijf 28 oktober 2023 daarom alvast in je agenda, want dit mag je niet missen!

Oh ja, we hebben zelfs een jubileum bier laten brouwen. Deze set van 3 flesjes bier, in een speciale geschenkverpakking, zal op ons Nieuwjaarsconcert gepresenteerd worden en is te koop voor € 10,–.
Wil je de set alvast op voorhand reserveren, kan dat door een mail te sturen naar voorzitter@harmonielaura.com o.v.v. ‘Jubileumbier Harmonie Laura’.

Wordt je al enthousiast van alle ideeën en activiteiten? Wij wel.

 Tot gauw, namens de jubileumcommissie,

Attila, Bart, Irene, Rene en Patrick

Wil je meespelen op de open repetitie op 7 december a.s. of op ons Nieuwjaarsconcert? Of wil je gewoon komen luisteren? Geef je dan snel op via tickets@harmonielaura.com.

Vermeld daarbij ook onderstaande gegevens in de mail.

Naam: ………………………………………………………………………

Emailadres: ………………………………………………………………

Telefoonnummer: ……………………………………………………

Speel je mee?: ja/nee

Instrument: ……………………………………………   beschik je over een instrument?: ja/nee