Thuis repetities Musical SING-A-LONG

Het is vandaag 18 April. De dag van ons Musical Sing a long concert waar we met z’n allen zo naar uit hadden gekeken. Vanwege het corona-virus hebben wij het helaas moet verplaatsen naar 10 Oktober. We missen het samen repeteren op maandagavond in Gemeenschapshuis Sjtee Uul. Om de sfeer er in te houden hebben dirigent en leden besloten jullie een inkijkje te geven hoe er op dit moment thuis gerepeteerd wordt ter voorbereiding van het Musical Sing a long concert. We zijn benieuwd wie weet aan welke 2 muziekstukken er op de 2 foto’s wordt gerepeteerd.

BELANGRIJKE MEDEDELING betreffende Musical SING-A-LONG

Zoals u zult begrijpen zijn ook wij genoodzaakt om ons evenement “Musical SING-a-LONG” van zaterdag 18 april 2020 uit te stellen. Zoals reeds eerder gemeld zal de nieuwe datum zaterdag 10 oktober 2020 zijn. De tickets blijven gewoon geldig voor deze datum. Indien u niet kunt op deze datum of een andere reden heeft neem dan s.v.p. contact op via tickets@harmonielaura.com
Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze onzekere tijd 🍀🍀🍀

Het bestuur van Popkoor Thirdwing en Harmonie Laura

BELANGRIJKE MEDEDELING betreffende Musical SING-A-LONG

In verband met recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben wij nauw contact met de desbetreffende verantwoordelijken. Voorlopig houdt de verordening stand tot en met 31 maart aanstaande. Vooralsnog is nog niet duidelijk wat er na deze datum gaat gebeuren.

Mocht ervoor gekozen worden om het Musical Sing-A-Long concert af te lassen, is besloten om 10 oktober aan te houden als alternatieve datum. Reserveer deze datum alvast in uw agenda! De kaartjes die voor het concert van 18 april gekocht zijn, zullen op 10 oktober ook geldig zijn.

Vooralsnog gaat het Musical Sing-A-Long concert door op zaterdag 18 april. Het definitieve besluit zal genomen worden op uiterlijk 7 april. We blijven alert en blijven de ontwikkelingen volgen.

De besturen van Harmonie Laura en Popkoor Thirdwing.

Zaterdag 18 April 2020 – Groot meezingfestijn Theatermusical SING-A-LONG

Op zaterdag 18 april 2020 naar het Cultuurhuis Landgraaf voor de spetterende SING-A-LONG en zing uit volle borst mee met de onvergetelijke musical hits en andere bekende toppers van Queen en ABBA. 

De bekende solisten Gwen van Genderen en Daan Hogevonder presenteren de Musical SING-A-LONG en openen deze avond met de meezing klassieker ‘Do-Re-Mi’ uit The Sound of Music. 

En ken je toevallig ook Jesus Christ superstar, the Phantom of the Opera, Don’t cry for me Argentina, de Bohemian Rhapsody, Radio Gaga of Dancing Queen. Het is slechts een greep uit het repertoire. Samen maken we er een onvergetelijke avond van, een feest in een geweldige sfeer. De tekst wordt op een groot scherm geprojecteerd zodat iedereen eenvoudig kan meezingen.

En dat is nog niet alles want de theatermusical SING-A-LONG kwam tot stand door een samenwerking van Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura uit Landgraaf. Een unieke kombinatie en een garantie voor een nieuwe muzikale ervaring.

Tickets via voorverkoopadressen.
Er zijn verschillende adressen waar je binnen kunt lopen om kaarten te kopen voor de  Theatermusical SING-A-LONG:
        – Landgraaf, Gemeenschapshuis D’r Stjee Uul, Sloterstraat 86
        – Landgraaf, Herenkapsalon Smeets, Pastoor Scheepersstraat 12b
        – Heerlen-Heerlerheide, Cultureel Centrum Corneliushuis, Groeet Genhei 14
        – Heerlen-Heerlerheide, Primera Heerlerheide, Wannerstraat 15-17

Je kunt ook een mail sturen naar tickets@harmonielaura.com  met vermelding van je naam en het aantal tickets, de voorverkoopprijs is €9,00.
Voor de aanvang van SING-A-LONG kunnen, zolang de voorraad strekt, ook  aan de kassa kaarten gekocht worden voor €15,00. De kassa gaat open 30 minuten voor aanvang. Je moet dan wel contant betalen. 

Waar en hoe laat?
Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 19, 6371 AW Landgraaf
Aanvang om 20.00 uur, zaal is open om 19.30 uur
Voor meer informatie zie: www.harmonielaura.com of www.thirdwing.nl