Zondag 5 Januari 2020 – Nieuwjaarsconcert i.s.m. Brass Band Limburg

Nu het jaar wederom ten einde loopt, kijken we met veel genoegen terug op 2019. We begonnen het jaar op zondag 6 januari 2019 met ons nieuwjaarsconcert met de orkesten “Blechoholica” en ons eigen orkest “de Dorfdudler” Gevolgd door diverse mooie evenementen door het jaar zoals bijvoorbeeld de mooie concertreis naar Luxemburg, met als hoogtepunt van 2019 wel het mooie grote concert “bevrijding van Landgraaf”. Hieruit blijkt weer hoe mooi HAFA muziek wel niet kan zijn en dit keer zelfs met een groot HAFA orkest van dik 100 muzikanten hiervoor wederom de samenwerking met Guido Dieteren & Wendy Kokkelkoren, voor een uitverkochte zaal van 500 personen. Het was een eer en groot muzikaal feest ter ere aan allen die ons bevrijd hebben zodat dat we in vrijheid mogen leven, wederom een evenement wat ons nog lang zal heugen.
Op zondag 5 januari 2020 om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur), starten we het jaar weer met ons alom bekende nieuwjaarsconcert o.l.v. dirigent Patrick Letterle zal harmonie laura en het TOL-orkest u verrassen met mooie muzikale Nieuwjaars klanken. Tijdens dit evenement willen we het publiek steeds verrassen met een andere muziekstijl. Wij denken dat we er dit keer zeker in geslaagd zijn met het orkest “Brass Band Limburg” o.l.v. Renato Meli die ons na 10 jaar weer vereren met een muzikaal bezoek.
Laat u deze middag verrassen door de diversiteit aan mooie muziek met soms een knipoog!
Dit geheel vindt plaats in het verenigingslokaal van Harmonie Laura, in de huiskamer van Lauradorp, en wel in Gemeenschapshuis D’r Sjtee Uul.
 
Brass Band Limburg.
Brass Band Limburg is opgericht in 1981 en kende in haar bestaansgeschiedenis reeds vele muzikale hoogtepunten. Denk hierbij aan waaronder het verzorgen van diverse galaconcerten, deelnames aan (inter-) nationale concoursen en optredens op de binnen- en buitenlandse radio en televisie. Ook heeft de band een 6-tal cd’s uitgebracht waarvan inmiddels meer dan 10.000 exemplaren verkocht zijn.
De band staat sinds 2011 onder de muzikale leiding van Renato Meli en heeft in 2020 muzikaal een druk jaar voor de boeg, waarin ze toewerkt naar haar 40-jarig bestaan in 2021. Zo zal de band bijvoorbeeld in oktober deelnemen aan Premier Brass, een concert met de Amsterdam Staff Band met als gastsolist David Childs, in het Cultuurhuis te Landgraaf. Maar ook vóór die tijd is de band nog horen op diverse concerten door heel Limburg. Houd de agenda in de gaten hiervoor!
Mocht u graag samen met uw partner, familie of vrienden willen naar dit bijzondere concertmiddag willen komen, dan kunt u kaartjes verkrijgen op de volgende voorverkoop adressen:
– Kapsalon Smeets, Pastoor Scheepersstraat 12B te Landgraaf
– Gemeenschaphuis d’r Sjtee Uul, Sloterstraat 86 te Landgraaf
De kaartjes kosten in de voorverkoop €5,00 per stuk.
Maar wees er snel bij want de voorverkoop gaat snel en OP=OP!
Indien u vragen heeft of lid wil worden (als vriend, muzikant, bestuur etc..) kunt u altijd met ons contact opnemen via voorzitter@harmonielaura.com.
Wij wensen U nu al mooie feestdagen en tot het nieuwe jaar met veel gezondheid en geluk, namens bestuur, ere-bestuur, leden, dirigent en dames comité Harmonie Laura.