Harmonie Laura genomineerd voor verkiezing “Vereniging van het Jaar”

 
Harmonie Laura heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roepen wij nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Op deze website lees je het unieke verhaal van onze vereniging, waarmee wij ons genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.
 
Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!
 
De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.
 
Ga naar www.verenigingvanhetjaar.nl/harmonie en stem op onze vereniging. Stemmen kan tot 20 mei 2018. Bij voorbaat dank voor uw stem.
 
De stemfase is inmiddels van start gegaan en er wordt volop gestemd. Benieuwd hoe Harmonie Laura er voor staat? Maandag 23 april wordt de 1e tussenstand bekend gemaakt op www.verenigingvanhetjaar.nl.